Voorstraat 6

Voorstraat 6

Woerden

verhuurd

Ook bedrijfspand succesvol verkopen of verhuren? Neem dan contactmet ons op

Neem contact met ons op!

Omschrijving

Het object is gelegen aan de Voorstraat 6 in het centrum van Woerden. In de directe nabijheid zijn onder andere diverse modezaken gevestigd zoals Arthur & Willemijn, Vero Moda, Miller & Monroe, Anna van Toor maar ook winkels zoals OOK.
De Voorstraat behoort tot de kern van het winkelgebied. Het centrum van Woerden is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in en in de directe nabijheid van het centrum.
Het betreft een goed onderhouden winkelruimte met een zeer ruime etalage over de gehele breedte van de winkel. De totale grootte van het object is ca. 255 m2, verdeeld over ca. 145 m2 winkelruimte op de begane grond en ca. 110 m2 opslag-/magazijnruimte op de eerste verdieping.
Het object is per direct beschikbaar.

Locatie
Het object is gelegen aan de Tournoysveld-kant van het centrum van Woerden. Deze zijde van de Voorstraat wordt door veel passanten gebruikt als ingang van het winkelgebied.

Bereikbaarheid
Het centrum van Woerden is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn twee parkeergarages gelegen in het centrum, beiden op 5 minuten loopafstand van he object. Het treinstation van Woerden is op 10 minuten loopafstand.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het object van 255 m2, wat als volgt verdeeld is:
Begane grond 145 m2
1e verdieping 110 m2

Huurprijs
EUR € 35.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader
vast te stellen bedrag worden verhoogd

Servicekosten
Niet van toepassing

Voorzieningen
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat. Spullen die in de ruimte achtergebleven zijn kunnen overgenomen worden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens

Huurtermijn
5 jaar, korter bespreekbaar

Opzegtermijn
12 maanden

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
In Overleg

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Abram Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Foto's

Locatie

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.