Bedrijfsruimte kopen of huren?

Op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte, winkelruimte of een fraai kantoorpand voor jouw onderneming in regio Gouda? Bij Abram staan we voor je klaar! Of je nu wilt kopen of huren, wij hebben de expertise en het netwerk om jou te helpen bij het vinden van de ideale bedrijfslocatie. Ook adviseren we je graag over belangrijke aandachtspunten bij de keuze voor een bedrijfspand.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar

1. Actuele marktkennis en nauwkeurige prijsbepaling
Wat is het juiste aankoopbedrag voor een bedrijfspand? Hoe bepaal je of de gevraagde huurprijs concurrerend is? En op welke zaken moet je letten bij de keuze voor een locatie? Onze kennis van de lokale vastgoedmarkt in regio Gouda kan je hierbij goed van pas komen. Wij kennen de marktcondities, prijstrends en zijn op de hoogte van vergelijkbare vastgoedobjecten. Hierdoor kunnen wij een realistische en nauwkeurige prijs voor jouw object bepalen.

2. Uitgebreid en relevant netwerk
Bij Abram is de grootste vastgoedspecialist in de regio Gouda. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij veel aanbieders van vastgoed. Dat geeft ons toegang tot een ruim en gevarieerd portfolio van vastgoedobjecten. Met ons aan jouw zijde heb je direct toegang tot ons waardevolle netwerk.

3. Bespaar tijd en creëer rust
Het zoeken naar een bedrijfspand is leuk, maar kan ook een tijdrovend proces zijn. Als je een bedrijfsmakelaar inschakelt, kun je jouw tijd aan andere zaken besteden. Wij gaan voor jou op zoek, regelen afspraken voor bezichtigingen én helpen jou bij de onderhandelingen met de verhurende of verkopende partij. Dit bespaart jou kostbare tijd en geeft je rust omdat een ervaren partner alles goed voor je regelt.

Van A tot Z ontzorgd

Bij Abram begrijpen we dat het vinden van de juiste bedrijfsruimte een belangrijke stap is voor jouw onderneming. Daar helpen we je graag bij. Onze missie is om voor jou het beste pand te vinden tegen de aantrekkelijkste voorwaarden. Profiteer ook van onze expertise en ons netwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij je van A tot Z kunnen helpen bij het realiseren van jouw zakelijke ambities!

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.