Bedrijfsruimte verkopen of verhuren?

Ben je eigenaar van een bedrijfsruimte of heb je een kantoorpand dat je wilt verkopen of verhuren? Bij Abram combineren we jarenlange ervaring, specialistische marktkennis en een uitgebreid netwerk in Gouda en omgeving. Die expertise gebruiken we graag om jouw object tegen de best mogelijke condities onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers en huurders.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar

1. Actuele marktkennis en nauwkeurige prijsbepaling
Onze bedrijfsmakelaars zijn door de wol geverfd. We kennen de ins en outs van de vastgoedmarkt in Gouda en omgeving. Ook zijn we op de hoogte van de marktcondities, de prijstrends en concurrerende vastgoedobjecten. Dit stelt ons in staat om een realistische en concurrerende prijs voor jouw object te bepalen, zodat jij een maximaal rendement kunt krijgen voor jouw pand.

2. Actueel en relevant netwerk
Bij Abram lopen we al wat jaartjes mee. En dat betekent dat we een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd van potentiële kopers, huurders, verkopers en verhuurders. Dankzij deze contacten kunnen we het verkoop- of verhuurproces aanzienlijk versnellen en ervoor zorgen dat jij toegang hebt tot de best mogelijke kandidaten.

3. Bespaar jezelf tijd en kopzorgen
Het verkopen of verhuren van een bedrijfspand kan een complex en tijdrovend proces zijn, zeker als je het voor de eerste keer doet. Een bedrijfsmakelaar heeft hiermee veel ervaring en kan dit proces uit handen nemen. Denk aan het organiseren van de bezichtigingen, onderhandelingen met potentiële kopers of huurders en de afhandeling van het papierwerk. Dit bespaart je tijd en stress, terwijl je weet dat een ervaren partner alles voor jou regelt.

Ons professionele team verzorgt alle facetten van het proces – van promotie tot bezichtigingen en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Natuurlijk houden we je tijdens het traject regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zijn flexibel en alles is bespreekbaar.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.