Taxatie bedrijfspand?

Wil je weten wat de waarde van jouw bedrijfspand is? Ben je nieuwsgierig of de vraagprijs van een kantoorpand reëel is? Of wil je aan de hand van een taxatierapport bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-waarde? Voor een betrouwbare waardebepaling is het verstandig om een taxateur in te schakelen.

Bij Abram Makelaardij werken we nauw samen met taxatiepartners die de lokale markt kennen en een deskundige inschatting kunnen maken van de waarde van locatie, staat van het pand, eventuele verhuursituatie en de toekomstperspectieven.

Voordelen van waardebepaling bedrijfspand

1. Objectieve en betrouwbare taxatie
Onze taxateurs beschikken over uitstekende kennis van de vastgoedmarkt in regio Gouda. Daarmee kunnen ze een objectieve en betrouwbare waardebepaling uitvoeren van jouw bedrijfspand of het pand dat je op het oog hebt. Een deskundige taxatie geeft je een realistisch inzicht in de waarde van jouw vastgoed.

2. Ondersteuning bij aan- en verkoopbeslissingen
Een professionele taxatie biedt waardevolle informatie bij het nemen van aan- en verkoopbeslissingen. Een gedetailleerd taxatierapport geeft inzicht in de sterke punten, maar ook de mogelijke risico's van een pand. Dit helpt je om weloverwogen beslissingen te nemen en te onderhandelen op basis van feitelijke informatie.

3. Financiële zekerheid
Een taxatie biedt financiële zekerheid. Voor banken en andere kredietaanbieders is een taxatierapport bovendien vaak een voorwaarde voor het verstrekken van een lening. Zorg dus dat je dit goed regelt. Dat geeft je gemoedsrust en vergroot de kans op een succesvolle financieringsaanvraag.

Taxatie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.