Belegging in vastgoed?

Vastgoed blijft een degelijke belegging met mooie vooruitzichten. In vastgoedbeleggingen zijn rendementen van 6 tot 12 procent* per jaar geen uitzondering. Ook voor ondernemers of particulieren die hun vermogen willen spreiden, is investeren in vastgoed een verstandige keuze. Bij Abram Participaties staat je bij vanaf een inleg van € 100.000,-. Beleggers kunnen direct of indirect (middels cv’s, leningen of in een maatschap) in vastgoed beleggen.

Beleggen buiten eigen portefeuille

De mogelijkheden om te beleggen via Abram Participaties zijn divers. Wij beleggen zowel in objecten binnen als buiten onze eigen portefeuille. Het kan daarbij gaan om bedrijfsmatig vastgoed, maar ook om maatschappelijk vastgoed.

Met uitstekende kennis van de markt hebben wij de expertise in huis om jou te adviseren en bij te staan in het maken van jouw keuze. Nadat een pand is aangekocht, kunnen wij ook het volledige beheer op ons nemen.

Maximaal rendement

Wil jij het maximale rendement halen uit jouw vermogen en profiteren van de voordelen van vastgoedinvesteringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons ervaren team staat klaar om jou te informeren, te begeleiden en je te helpen bij het realiseren van jouw beleggingsdoelen.

* Rendementen verschillen per situatie. In het verleden behaalde resultaten geven geen garanties voor de toekomst.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.