Een unieke kans voor ondernemers uit Gouda: er zijn nog 5 nieuwbouw bedrijfs- en kantoorunits beschikbaar aan de Goudkade!

Ondernemers opgelet! De bouw van het duurzame project "De Goudvink" op het bedrijventerrein ‘Kromme Gouwe’ in Gouda is namelijk in volle gang. Binnenkort worden hier diverse kantoorunits opgeleverd en er zijn nog enkele units beschikbaar!

Het toekomstige bedrijfscomplex kenmerkt zich door een klassieke en zeer representatieve uitstraling. De diverse panden zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals een showroom, werkplaats, kantoor of een opslag.

De Goudkade, dé ideale plek voor ondernemers!

De beschikbare units op de Goudkade hebben een totale oppervlakte van circa 174 m2. Deze units zijn verdeeld over twee verschillende verdiepingen. De units zijn voorzien van een eigen entreedeur en zijn helemaal naar eigen wens in te delen. De units liggen daarnaast aan de rand van de binnenstad en zijn perfect bereikbaar voor medewerkers en klanten.

Het bedrijventerrein ligt op slechts zeven minuten rijden van de A12 en de A20. Daarnaast is het terrein perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Of je nu lokaal of regionaal actief bent, bedrijventerrein ‘Kromme Gouwe’ is perfect bereikbaar met de rest van Nederland!

Naast centraal gelegen, ligt het terrein in de buurt van verschillende winkels en supermarkten, biedt het terrein ruime parkeermogelijkheden en ligt het naast verschillende andere bedrijven. Hierdoor ontstaan er nieuwe samenwerkingen en kun je opgedane kennis met elkaar delen. Een waardevolle toevoeging!

Meer weten? Neem contact op!

Bij Abram Bedrijfsmakelaardij bestaat uit een fris en gedreven team dat op een open en transparante manier elkaar en anderen inspireert en adviseert. Op een persoonlijke en betrokken manier gaan wij graag met enthousiasme voor jou aan de slag, zodat jouw vastgoed wensen werkelijk worden!

Naast vastgoed speelt duurzaamheid bij ons ook een grote rol en zien wij het als taak om hierin bij te dragen aan de ontwikkeling van Gouda.

Ben je benieuwd naar de diverse kantoorunits van de Goudkade? Neem voor meer informatie of een bezichtiging hier contact met ons op. Wees er snel bij, want deze kans wil je niet missen!

 

Terug naar overzicht