Samen voor de klant

Toen Bram van Welie in 2002 begon met Abram Makelaardij, had hij een helder doel voor ogen: met kwaliteit en betrouwbaarheid de klant gelukkig maken. Met die filosofie bouwde het kantoor al snel een trouwe en groeiende klantenkring op.

In 2007 sloot Brams zoon Maarten zich bij de makelaardij aan en in 2016 trad ook zoon Kees toe tot het familiebedrijf. Inmiddels hebben de zonen het stokje volledig overgenomen. Vandaag de dag telt het kantoor vier bedrijfsmakelaars die nog altijd werken volgens het gedachtegoed van oprichter Bram.

Diep geworteld in regionale vastgoedmarkt

Met ruime ervaring in Gouda en de Randstad kennen wij de ins & outs van de regionale vastgoedmarkt. Die expertise zetten we graag in om jou volledig te ontzorgen. We stellen ons flexibel en laagdrempelig op en denken altijd in mogelijkheden.

Bij ons geen hoogdravend of gewichtig gedoe over de makelaardij. Wij houden van recht door zee en zeggen waar het op staat. Combineer dat met ruim 20 jaar ervaring in de regionale vastgoedmarkt en je weet precies wat je aan ons hebt. Samen vinden we graag een oplossing voor jouw unieke situatie.

Kortom, heb je hulp nodig bij verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, taxaties, beleggingen of vastgoedadvies? Bij Abram staan we samen voor jouw zaak.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.