Na nieuwe locatie nu ook nieuwe naam en huisstijl

Wie de afgelopen weken door Gouda reed, kan het niet zijn ontgaan: op talloze reclameborden langs de weg lachen de medewerkers van de Abram Groep je toe, gehuld in een opvallend nieuwe huisstijl én onder een nieuwe vlag: Bij Groep.

Met de nieuwe naam wil de Bij Groep meer eenheid brengen in de uitstraling van de diverse bedrijfsonderdelen, Bij Abram Bedrijfsmakelaardij, Bij Abram Vastgoedbeheer en Bij Viavesta Woningmakelaardij. De nieuwe slogan is: Meerwaarde in Vastgoed en Wonen. Ook was het een goed moment om de missie en visie van de organisatie te herijken.

Duurzame keuzes

Een belangrijke uitkomst daarvan is de aandacht voor het maken van duurzame keuzes in alles wat de organisatie doet. Directeur Kees van Welie: ‘We zetten ons in voor een duurzame toekomst door verantwoordelijkheid te nemen voor onze impact op milieu en de samenleving. Ook stimuleren we onze relaties om daarbij stil te staan.’ 

Met de rebranding positioneert Bij Abram zich als een fullservice vastgoedkantoor in de regio Gouda. Ook is daarmee duidelijk zichtbaar dat Bij Viavesta Woningmakelaardij – in 2021 overgenomen – onderdeel is van de Bij Groep. Van Welie: ‘We willen zowel particuliere als zakelijke klanten totaal ontzorgen bij hun vastgoedvraagstukken.’

Abram Makelaardij werd in 2002 opgericht door Bram van Welie. Zijn doel was: met kwaliteit en betrouwbaarheid de klant gelukkig maken. Met die filosofie bouwde het kantoor al snel een trouwe en groeiende klantenkring op. In de loop der jaren groeide de organisatie uit naar een fullservice vastgoedkantoor in regio Gouda. Vandaag de dag leiden Maarten en Kees het bedrijf nog altijd volgens het gedachtegoed van hun vader.

Terug naar overzicht